Hyttene og Camping

5 Stjerner:  Store, vennlige og vinterisolerte leiligheter. Nr. 21: Toppetasje på 130 m² med havutsikt, 2 bad, med 3 soverom 6 sengeplasser . Nr. 20: Underetasjeen er på 123 m² med 2 soverom, 4 sengeplasser. Kjøkken med alle fasiliteter, TV/Sat-anlegg, Trådløs internettoppkobling.

Vær tidlig ute for å reservere.

5 Stjerner: Stor, vennlig og vinterisolert hytte på 90 m², tilrettelagt for handikapede, med 6-8 sengeplasser. Kjøkken med alle fasiliteter, TV/Sat-anlegg, Trådløs internettoppkobling.

Vær tidlig ute for å reservere.

5 Stjerner: Vinterisolerte, rommlig og lune hitter og leiligheter, tre og fire rom med bad/WC. Kjøkken med alle fasiliteter, TV/Sat-anlegg, Trådløs internettoppkobling. En av 5 stjernes hyttene er tilrettelagt for handikapede. En kjellerleilighet og en loftsleilighet egen bygning.

4 Stjerner: Vinterisolerte, rommlige og lune hytter, tre rom med bad/WC. Kjøkken med alle fasiliteter, TV/Sat-anlegg, Trådløs internettoppkobling.

2 Stjerner: Enkle hytter 1 fellesrom. Trådløs internettoppkobling.

Camping: Vi har alt i alt strøm tilrettelagt for 40 stk. campingvonger, bobiler eller telt. I forbindelse med camping har vi dusj og TV-rom til fri bruk for alle våre gjester. Trådløs internettoppkobling.

Hytte 1, (2 soverom)

Hytte 2 og 3, (1 soveroms hytter)

Hytte 4, (3 soverom, handicap vennlig)

Leilighet nr. 5, (1 soverom)

Hytte 6, (3 soverom, handicap vennlig)

Hytte 7, (ett rom)

Hytte 8, (ett rom)

Leilighet 9, (1 soverom)

Leilighet nr. 20, (2 soverom)